Tällä kertaa Hyveen kokit taituroivat keväisen trendikästä avokadopastaa!
Pilko valkosipuli, basilika ja chili ja laita ne kulhoon. Purista limetin mehu mukaan. Halkaise avokadot ja poista niistä kivet. Kuutioi avokado kuoressaan ja kaiverra sisus ruokalusikan avulla kulhoon. Lisää suola, pippuri, oliiviöljy, hienonnettu basilika ja parmesaaniraaste.
Sekoittele lusikan avulla, maista. Kastikkeessa tulee olla tarpeeksi suolaa, muuten lopputulos on mauton.
Keitä spagetti al dente: noin 80 % pussissa mainitusta keittoajasta riittää. Keitä spagetti hyvin suolatussa vedessä. Ota talteen vajaa desi keitinvettä. Valuta pasta lävikössä.
Lorauta tilkka keitinvettä kastikkeen sekaan, ja pyörittele spagetti kastikkeen joukkoon. Raasta päälle parmesaania ja rouhi myllystä mustapippuria. Tarjoa heti.
Neljälle:
• 1 valkosipulinkynsi
• ½ chiliä (poista siemenet)
• 1 limetti
• 2 kypsää avokadoa
• suolaa
• mustapippuria
• loraus oliiviöljyä
• kourallinen basilikaa
• 30 g (1 dl) raastettua parmesaania
• 400-500 g spagettia